feb 202013
 

Schermafbeelding 2013-02-14 om 21.55.19

Deze extreem compacte statiefkop van Manfrotto biedt de mogelijkheid om in drie verschillende richtingen ingesteld te worden, namelijk pan, tilt en zijwaarts. Hij wordt geleverd met een quick release snelkoppelplaatje en is uitermate geschikt voor spiegelreflexcamera’s, 35mm camera’s en middelgrote camera’s. Door dat de Manfrotto Junior Geared Head 410 is voorzien van een micro systeem is hij ontzettend fijn af te stellen. Aan de andere kant kunt u hem ook los van de tandwielen afstellen, voor grotere bewegingen.

Schroefdraad bevestiging:

  • Bovenzijde: 1/4 inch en 3/8 inch
  • Onderzijde: 3/8 inch

 

Geared Serie
De Manfrotto Geared Serie is extreem accuraat en precies, omdat zij alle vele jaren wordt door ontwikkeld. Deze serie tandwiel statiefkoppenwas de eerste in zijn soort en levert de ultieme precisie als u de fotocamera op de millimeter nauwkeurig dient af te stellen. Iedere as is onafhankelijk in te stellen, zodat u te allen tijde een volledige bewegingsvrijheid heeft. De Geared Serie is met name geschikt voor architecturale fotografie, macro-fotografie en het vastleggen van stil leven.

Over Manfrotto
Als het aankomt op professionele camera statieven voor de foto-, video-, theater- en filmindustrie, dan is Manfrotto het merk bij uitstek. Vrijwel alle onderdelen behoren tot haar assortiment, van tripods en statiefkoppen tot lampstatieven en accessoires. Door altijd in nauw contact met de lokale distributeurs te staan, weet Manfrotto te allen tijde wat er binnen de markt speelt. Daarnaast investeert het bedrijf veel aandacht aan de ontwikkeling van nieuwe technologieën. Daarom is een Manfrotto statief altijd duurzaam, gebruiksvriendelijk en van deze tijd.

Mijn ervaring
Wat een zaligheid om mee te werken ! Is zeer nauwkeurig, en makkelijk te bedienen. Heel degelijk uitgevoerd en zeer stevig. Geen “creep” meer, zodat ook een zware (+/- 7kg) combinatie perfect stabiel blijft. Wordt bij mezelf gebruikt in combinatie met de Gigapan Epic Pro met de Nikon D700 en de Nikon 80-200mm F2.8 lens, wat al kan tellen in gewicht ! Zeker niet goedkoop, wel een aanrader !

Sorry, the comment form is closed at this time.